hairstyle
Make-up&Hair

Tunsorile anului 2017

Coco Chanel a spus astfel: „O femeie care isi taie parul, este pe cale sa isi schimbe viata!”
Primavara – anotimpul renasterii cand totul se transforma, cand totul este plin de viata si frumusete. Primavara – anotimpul in care dorim sa ne reinventam.
Anul acesta se poarta diversitatea de la pixie, la long bob pana la long layers.

Parul scurt este cel mai hot trend al anului 2017

Daca pana acum nu ai avut curaj pentru o schimbare radicala, anul 2017 este momentul potrivit. Se poarta tunsorile scurte, cu suvite graduate, cu breton mai lung sau mai scurt.
Avantajul acestei tunsori este ca se potriveste tuturor varstelor dar din cauza faptului ca descopera foarte mult fata si scoate in evidenta trasaturile, nu este potrivita tuturor tipurilor de fete (de exemplu nu este recomandata fetelor patrate, foarte alungite sau foarte colturoase)

 

 

Nemuritorul bob ramane in tendinte

Se poarta in continuare bobul – cel curat, cu linii perfecte, executat pe parul neted si drept, „insotit” de un breton perfect aliniat (tunsoarea este eleganta si distinsa dar nu se potriveste oricarui tip de fata), fie bobul filat cu o forma a tunsorii mai lejera, contururi mai moi si astfel potrivit unui numar mai mare de tipologii.
Si long bob-ul ramane pe pozitii fie drept fie filat, la care putem adauga diferite tipuri de breton. Buclele slabe ii vor da tunsorii o nota sic.

 

 

Tunsoarea filata pentru parul lung

Ramane la moda si tunsoarea filata realizata pe parul lung, fara breton sau cu un breton oblic, lung, asimetric sau rotund. Pentru doamnele si domnisoarele indrazneste exista si varianta filarii in scarilor abrupte a parului.

 

Se poarta ceea ce va avantajeaza si va face sa va simtiti fabulos. Si nu uitati ca indiferent de tunsoare si culoare, parul trebuie sa fie sanatos!

https://www.youtube.com/watch?v=rI1qshpoS6w

Sursa foto: Getty Images, Pinterest, Ele.ro, Galstyles