Corina Stratulat - interviu secretul numerelor - numerologia
Interviu

Secretul numerelor – cifre și destin – influența numerologică a anului 2020

Tot ceea ce ne înconjoară este energie. Fiecare număr are o anumită vibrație care se află în strânsă legătură cu energia Universului.
Pentru că tocmai am pășit în anii ʼ20 ai secolului 21, haideți să vedem ce ne aduce, din punct de vedere numerologic, anul 2020, să aflăm ce influență are acesta asupra fiecăruia dintre noi și ce putem face pentru a ne bucura pe deplin de energia acestui an, alături de doamna Corina Stratulat – antreprenor, numerolog și strateg pentru transformare personală și profesională.
„…în fiecare zi în 2020 întreabă-te “Ce simți?”… Este imperios să-ți găsești echilibrul emoțional, care îți va aduce liniște pe toate planurile, mai ales în relațiile pe care le ai.”
1. Ce ne puteți spune despre anul 2020 din punct de vedere numerologic și care este semnificația anului la nivel general? Va fi un an blând, senin sau dimpotrivă zbuciumat, tumultuos?
Când vorbim de vibrația unui an, din punct de vedere numerologic, identificăm aspecte generale, la nivel de Univers, și putem merge la nivel personal analizând structura psiho-energo-informațională a fiecărei persoane. Așa că pentru fiecare persoană va fi diferit și nu putem generaliza. Sunt câteva aspecte generale de care putem ține cont.
Semnificația anului 2020 este legată de semnificația cifrelor 2, 0 și 4 (2+0+2+0) și cu cât înțelegem calitățile cifrelor vom vedea cum putem “profita” de vibrația anului.
Iată, pe scurt, ce înseamnă fiecare cifră și în ce aspect din viața noastră putem resimți acest efect.
0 = totul sau nimic. Din punct de vedere numerologic, atunci când apare 0 după o altă cifra (ex: 10, 20, 30) manifestarea cifrei respective devine extremă.
2 – ul semnifică emoție, energie feminină, LUNA, dualitate, antagonism, desăvârșirea unității văzute ca întreg și atragerea contrariilor, relație, comunicare. 2-ul ne transmite o dorință de colaborare, armonie, tact, diplomație.
Așa că, în fiecare zi în 2020 întreabă-te “Ce simți?”, pentru că impactul cel mai mare va fi pe sistemul emoțional-energetic. Este imperios să-ți găsești echilibrul emoțional, care îți va aduce liniște pe toate planurile, mai ales în relațiile pe care le ai.
Ușor de înțeles că în 2020 orice activitate în echipă, în parteneriat va avea succes și că individualismul trebuie lăsat în plan secund. Se resimte nevoia de apartenență la o comunitate cu obiective comune, nevoia de a ne conecta la cât mai multe persoane. La nivel de relații, energia fiecăruia feminină se va resimți prin diverse reacții extreme. E în regulă să ne acceptam sensibilitatea și orice emoție, chiar dacă pare negativă. O stare de tristețe ascunsă mulți ani, ne va acapara la un moment dat și va produce și mai multă suferință.
Când apare cifra 4 ne transmite mesajul de certitudine, claritate, practicism, muncă serioasă. Așa că indiferent de activitatea pe care o ai, nu mai e cazul să lași lucrurile la nivel superficial, ți se cere seriozitate, muncă asumată și finalizarea a ceea ce ai început. Este o perioadă ideală pentru a da viață unui proiect, construit pe baze solide, folosind sisteme, reguli și proceduri. Mare atenție când îți apare un comportament rigid, să-l folosești în interesul proiectului, nu să te blocheze în cooperarea cu echipa.
4 este legat și de corpul fizic, ne transmite atenția pe starea de sănătate și cât de mult îl prețuim. Fiind un an cu impact emoțional, îți dai seama că gestionarea incorectă a emoțiilor tale se transformă în somatizarea diverselor afecțiuni și chiar boli în corp. Activează-ți corpul prin mișcare, prin exercițiile fizice de care are nevoie, respectă-l și te vei bucura de el.

Corina Stratulat - interviu Secretul numerelor

2. Ce „ascunde” acest „echilibru” dat de repetiția cifrelor 2 și 0 ? În general oamenii se așteaptă ca lucruri bune să se întâmple la vârste rotunde (20, 30, 40 …de ani). Ce porți ne deschide sau dimpotrivă ne închide anul 2020?
Vibrația numărului 20 (de două ori 20) ne va testa răbdarea și smerenia. Este simbolul unui nou început sau a unei noi perspective asupra vieții. Răbdarea este o lecție importantă pe care trebuie să o învățăm în acest an. Vibrația anului 2020 ne dă ocazia să ne întoarcem la sufletul nostru, să fim atenți la ce simțim, să nu mai stăm doar în mintea noastră, care uneori “ne minte”…
E necesar să deschidem poarta cooperării și parteneriatelor.
„Rolul numerologiei este să te facă să descoperi caracteristicile caracterului, talentelor, motivațiilor și drumului în viață și dacă toate acestea fac echipă cu Dumnezeu, atunci se întâmplă minuni.”
3. Omul se naște într-o anumită zi, la o anumită oră, într-un anumit loc. Toate acestea rămân neschimbate în trecerea sa prin viață. În opinia numerologiei destinul este un plan ce nu poate fi schimbat? Sau rolul numerologiei este să îl ajute pe om să înțeleagă mai multe despre sine și atunci să fie capabil să își scrie singur povestea?
Pentru  a ști cum poate fi schimbat destinul, trebuie mai întâi să înțelegem ce este destinul.
Punctul de vedere popular din vest este acela că noi ne controlăm viețile și că orice ni se întâmplă este rezultatul propriei noastre alegeri.
Pe de altă parte, punctul de vedere popular din est este acela că orice lucru care ni se întâmplă nu este sub controlul nostru și că noi nu suntem decât păpuși într-un plan predestinat.
Totuși nici unul din aceste puncte de vedere nu este total corect. Răspunsul, în conformitate cu știința spiritualității, este că în vremurile noastre 65% din viețile noastre sunt conduse de destin și 35% de acțiunea voită.
Însă, noi putem schimba partea de 65% referitoare la destin prin folosirea celor 35%, reprezentând acțiunea voită. Destinul se referă la situațiile în care nu avem nici un control asupra vieții.
Acțiunea voită este acea parte din viața noastră asupra căreia avem control.
Un exemplu de acțiune voită: să presupunem că există o persoană care a consumat alcool și că are un autoturism prost întreținut. El decide să conducă mașina în stare de ebrietate, în coborâre, pe o pantă de munte și având și viteză mare. Putea măcar să se asigure că mașina sa avea făcut un service mai bun și ar fi putut să conducă mai încet.
Un exemplu al unui eveniment datorat destinului: cazul unui alt șofer. El conduce cu atenție și își păstrează mașina într-o condiție perfectă, conduce pe același drum de munte, luându-și toate măsurile de precauție. Surprinzător, o porțiune din drum se rupe datorită unei alunecări de pământ și el are de-a face cu un accident. În acest caz, persoana nu are nici un control asupra alunecării de pământ apărute și astfel, acesta este un eveniment datorat destinului.
Rolul numerologiei este să te facă să descoperi caracteristicile caracterului, talentelor, motivațiilor și drumului în viață și dacă toate acestea fac echipă cu Dumnezeu, atunci se întâmplă minuni.
„Numerologia ne explică fenomenele din viața noastră și cunoscând-o la nivel profund ne putem ghida în alegerile noastre.”

Corina Stratulat - interviu Secretul numerelor

4. Se spune că nimic nu este întâmplător în viață și că noi ne alegem unde și când să ne naștem. Cum se calculează cifra destinului (sau calea/drumul vieții) și ce semnificație are?
Cifra destinului reprezintă suma cifrelor care compun data nașterii, redusă la o singură cifră. Din cifra destinului înțelegem ce trebuie să devenim, care este scopul, misiunea noastră.
Numărul Destinului stabilește predispozițiile genetice și tendințele fundamentale ale personalității. El indică direcția principală în viață, principalele șanse, talentele și caracteristicile individuale.
5. Există în Numerologie un calcul al ciclurilor evolutive, care se aplică pe o perioadă de 9 ani. Cum calculăm anul ciclului personal și ce informații ne oferă?
Fiecare persoană trece printr-un ciclu energetic de 9 ani, perioadă în care se pot face diverse lucruri. Viața oferă posibilitatea de a produce diverse schimbări, dar numai în anumite perioade de timp și cu siguranță nu la întâmplare.
Cum se calculează?
De exemplu, pentru o persoană cu data de naștere 22.6.1987, vom avea:
Perioada 22.6.1987-22.6.1988 – An 1
Perioada 22.6.1988-22.6.1989 – An 2

.

.

Perioada 22.6.1995-22.6.1996 – An 9
Perioada 22.6.1996-22.6.1997 – An 1 . .
Etc
6. Dacă fiecare cifră vine cu o energie, însemnă că numerologia ne influențează în fiecare moment – ca de exemplu numărul locuinței, data aleasă pentru un eveniment, data începerii unei călătorii sau chiar data semnării unui contract? Există numere favorabile sau mai puțin favorabile?
Numerologia ne explică fenomenele din viața noastră și cunoscând-o la nivel profund ne putem ghida în alegerile noastre. Faptul că locuiesc la apartamentul numărul 7, cu siguranță îmi dă o informație relevantă și care îmi explică felul în care mă simt în locuință.
Când stabilesc un eveniment sau semnez un parteneriat aleg o zi potrivită pentru ceea ce îmi doresc să obțin din acel eveniment. Există numere favorabile pentru a câștiga mai mulți bani sau pentru a trăi o anumită experiență.
Nu putem generaliza, dar cu siguranță vibrația zilei de exemplu, ne spune cât de favorabilă poate fi pentru o anumită activitate.
7. Care a fost momentul în care ați înțeles că descifrarea tainelor pe care le ascund cifrele reprezintă misiunea dumneavoastră? Este un talent sau o mare pasiune ce are la bază multă muncă și dăruire?
A fost un moment de cumpănă în viața mea. Cred că numerologia te alege și te responsabilizează să studiezi și să explorezi continuu. Acum pot spune că este ceea ce mă definește, este muncă și multă pasiune, însă până să-mi asum acest drum și viața să mă dea de toți pereții, nu îi înțelegeam semnificația.
8. Unde vă pot găsi cei care doresc să afle mai multe despre numerologie sau cei care caută să înțeleagă și să depășească anumite blocaje apărute la un moment pe drumul vieții sau, de ce nu, cei ce vor să își găsească scopul în viață?
Mă pot găsi pe site-ul meu www.corinastratulat.ro, pe rețelele de socializare și pe Canalul de YouTube Corina Stratulat, unde apar materiale video cu toate cifrele.
Mulțumesc frumos doamnă Corina Stratulat pentru amabilitatea de a-mi acorda acest interviu!
***
 
Despre numerologie
Numerologia sau știința numerelor își are începuturile în urmă cu peste 10.000 de ani, sisteme matematice diferite fiind folosite încă din antichitate în Egipt, Babilon, China, India, Grecia.
Chiar dacă începuturile ei sunt îndepărtate, „meritul” numerologiei moderne i se atribuie filozofului și matematicianului grec Pitagora, a cărui idee filosofică principală era că – numerele reprezintă esența lucrurilor, iar universul este un sistem ordonat, armonios de numere și raporturi numerice.
La baza oricărei analize numerologice stă un calcul matematic foarte simplu, prin care numerele se reduc prin adunări la o singură cifră cuprinsă între 1 și 9.
Cele mai importante cifre ale unei persoane sunt: ziua nașterii (oferă informații despre vibrația interioară, despre interiorul nostru), luna nașterii (vibrația exterioară – percepția noastră din exterior), cifra destinului (adunarea tuturor cifrelor din data nașterii – oferă informații despre drumul pe care ar fi bine să mergem în viață).
Dacă v-a plăcut articolul, dacă v-a trezit interesul și v-a făcut curioși, dacă doriți să aflați mai multe, atunci vă puteți programa la o consultație de analiză numerologică.
Fie-vă zilele pline și luminate de gânduri bune, trăiri frumoase și …. noroc!
 
Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut articolul! Te invit să îl distribui și prietenilor!