ChicBijoux - magie la purtator
Sa dam de veste

Magie la purtator

Când ceața deasă, lăptoasă mirosind a fum îți pătrunde în nări, oprindu-ți parcă, pentru câteva secunde, respirația, când vântul aspru mușcă cu nesaț din fiecare ființă întâlnită în cale, când arborii și-au lepădat haina verde și tremură stingheri, când te învăluie la orice pas arome de scorțișoară, vin fiert, măr copt și portocale, atunci știi că se apropie cea mai emoționantă și plină de bucurie perioadă a anului!
Și pe neașteptate, un zâmbet larg îți luminează fața și totul capătă alt sens. Privești, pe furiș, spre norii albi și grei, cautând să vezi primul vals domol al fulgilor de nea! Vântul rece aduce cu el mireasmă de omăt proaspăt iar copacii își așteaptă, nerăbdători, veșmântul strălucitor!
Și ai vrea să ai puterea de a arunca asupra timpului un descântec, ce să îl facă să stea pe loc, să te poți bucura, în tihnă, de magia sărbătorilor de iarnă!
Acum poți să păstrezi mereu cu tine și lângă tine farmecul acestora, dacă alegi una dintre mândrele podoabe de Crăciun de la ChicBijoux!
Ce ai spune dacă Grinch ți-ar șopti ghidușii în fiecare zi? Sau dacă fulgi strălucitori de nea ar poposi, cu emoție, pe urechile-ți delicate? Sau dacă îngeri grațioși ți-ar cânta, discret, colinde?
Dar ce ai spune dacă un vesel om de zăpadă ți-ar apărea la încheietura fină? Sau dacă, de câte ori ai întinde mâna, ochii blânzi și obrajii rumeiori ai lui Mos Crăciun s-ar ivi de sub manșeta cămășii?
Dacă un brăduleț cu globuri sclipitoare ți-ar complimenta reverul mantoului preferat? Sau dacă o elegantă coroniță de crăciun ți-ar împodobi sacoul, de sărbătoare?
Dacă vorbele mele nu te-au convins atunci imaginile o vor face, cu siguranță!

Descoperă aici întreaga colecție: https://chicbijoux.ro/craciun/.
Și dacă tot intri pe site, aruncă o privire și peste celelalte podoabe… te vor inspira, fără îndoială, în alegerea unor splendide cadouri de sărbători. Merită să vezi surpriza și bucuria din ochii celor apropiați sufletului tău!

 

Să ai sărbători cu „chic”!

 

 

Îți recomand și

Bijuterii ce spun povesti

 

Pasiune cu … cirese la urechi