Magie la purtator

Cand ceata deasa, laptoasa mirosind a fum iti patrunde in nari, oprindu-ti parca, pentru cateva secunde, respiratia, cand vantul aspru musca cu nesat din fiecare fiinta intalnita in cale, cand arborii si-au lepadat haina verde si tremura stingheri, cand te invaluie la orice pas arome de scortisoara, vin fiert, mar copt si portocale, atunci stii ca se apropie cea mai emotionanta si plina de bucurie perioada a anului!
Si, pe neasteptate, un zambet larg iti lumineaza fata si totul capata alt sens. Privesti, pe furis, spre norii albi si grei, cautand sa vezi primul vals domol al fulgilor de nea! Vantul rece aduce cu el mireasma de omat proaspat iar copacii isi asteapta, nerabdatori, vesmantul stralucitor!
Si ai vrea sa ai puterea de a arunca asupra timpului un descantec, ce sa il faca sa stea pe loc, sa te poti bucura, in tihna, de magia sarbatorilor de iarna!
Acum poti sa pastrezi mereu cu tine si langa tine farmecul acestora, daca alegi una dintre mandrele podoabe de Craciun de la ChicBijoux!
Ce ai spune daca Grinch ti-ar sopti ghidusii in fiecare zi? Sau daca fulgi stralucitori de nea ar poposi, cu emotie, pe urechile-ti delicate? Sau daca ingeri gratiosi ti-ar canta, discret, colinde?
Dar ce ai spune daca un vesel om de zapada ti-ar aparea la incheietura fina? Sau daca, de cate ori ai intinde mana, ochii blanzi si obrajii rumeiori ai lui Mos Craciun s-ar ivi de sub manseta camasii?
Daca un bradulet cu globuri sclipitoare ti-ar complimenta reverul mantoului preferat? Sau daca o eleganta coronita de craciun ti-ar impodobi sacoul, de sarbatoare?
Daca vorbele mele nu te-au convins atunci imaginile o vor face, cu siguranta!

Descopera aici intreaga colectie: https://chicbijoux.ro/craciun/.
Si daca tot intri pe site, arunca o privire si peste celelalte podoabe… poate te vor inspira in alegerea unor splendide cadouri de sarbatori. Merita sa vezi surpriza si bucuria din ochii celor apropiati sufletului tau!

 

Sa aveti sarbatori cu „chic”!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *