verighete
Make-up&Hair

Machiaj mireasa

Orice mireasa isi doreste ca in ziua nuntii sa fie mai frumoasa ca niciodata. Orice viitoare doamna isi va aminti toata viata, emotia si dragostea din privirea omului drag, atunci cand o vede imbracata in rochia de mireasa.

Daca goana prin magazine dupa rochia de vis s-a incheiat intr-un mod fericit, este momentul pentru urmatorul pas – alegerea coafurii si a machiajului.

 

 

 

No makeup sau machiajul nude

Acest tip de machiaj pune accentul pe ten, pe luminozitatea fetei si pune in valoare frumusetea naturala.
Secretul unui astfel de machiaj sta intr-un ten impecabil iar provocarea consta in acoperirea micilor imperfectiuni si a scoate in evidenta trasaturile fetei printr-un joc de lumini si umbre.
Fondul de ten se alege in nuanta pielii si trebuie sa fie fluid, lejer, sa ofere un finish satinat subtil, fara a masca textura pielii.
Pudra poate contine microparticule care sa dea luminozitate si stralucire.
Se foloseste un blush in culori pastelate, natural – roz pal, piersica – pentru un chip proaspat si care sa radieze de sanatate.
Pentru pleoape se folosesc culorile naturale si calde – crem, roz pal, piersica.
Rujul – nuante naturale, transparente cu o stralucire discreta.

Machiaj in nuante pastel

Este un machiaj extrem de feminin si confera un aer proaspat, vesel dar in acelasi timp foarte romantic si delicat.
Culorile se folosesc in nuante deschise si calde: roz, lila, verde menta (mai ales pentru primavara), bleu pastel (in special pentru vara).
Rozul, in diverse nuante, este cu siguranta in trend in 2013, cu atat mai mult pentru machiajul de mireasa – blush de un roz delicat si luminos care sculpteaza pometii, un ruj intr-o nuanta feminina si dulce.

Machiajul smoky eyes

Mereu in tendinte, machiajul smoky eyes ofera senzualitate privirii si o transforma pe „purtatoarea” lui intr-o femeie sexy, extrem de atragatoare si puternica.

Indiferent insa de tendinte, machiajul trebuie sa se potriveasca cu trasaturile, cu personalitatea si cu preferintele viitoarei mirese. Machiajul trebuie sa fie in armonie cu modelul si culoarea rochiei, cu coafura, de ce nu si cu tema nuntii.
Dar ce este cel mai important este ca mireasa sa se simta bine cu machiajul pe care il poarta, acesta sa ii ofere siguranta si incredere.

 

In concluzie nu se poarta ce se poarta ci ceea ce iti place si te face sa te simti fericita!