Masterclass Renata Abdullaeva
Make-up&Hair

Impresii Masterclass Renata Abdullaeva

 

Urmaresc activitatea Renatei de ceva ani doar ca pana acum nu am putut ajunge la un masterclass sustinut de ea.

Anul acesta insa mi-am sincronizat programul in asa fel incat sa pot participa la evenimentul “Make-up Atelier Inspiration by Renata Abdullaeva”, organizat de Magazinul de Make-up si sustinut de brandul Atelier Paris.

Evenimentul, aflat la cea de a doua editie, a avut ca tema – tendintele anului in machiajul de mireasa.

In cadrul workshop-ului Renata a sustinut trei demonstratii de machiaj de mireasa, combinand diferite texturi: eyeliner gel, aqua colors, farduri cremoase.

 

Mi-a placut in mod deosebit faptul ca cele trei modele au avut tipologii diferite ceea ce a permis executarea a trei stiluri diferite de machiaj dar si utilizarea unor game cromatice distincte, diversificate.
Am invatat lucruri noi, mi-am perfectionat tehnicile de machiaj si am gasit raspunsuri la multe intrebari si nelamuriri.

Pot spune ca mi-a placut mult de Renata Abdullaeva – profesionista, sigura pe ceea ce face, atenta la detalii, extrem de deschisa in a impartasi modul de lucru si a raspunde la toate intrebarile. Dar ceea ce am apreciat cel mai mult a fost atitudinea ei extrem de prietenoasa si modesta.

M-as fi asteptat insa ca toate produsele folosite sa fie, daca nu in exclusivitate ale brandului Atelier Paris (brand ce a sustinut acest workshop), disponibile pe piata din Romania. In timpul demonstratiilor au fost insa utilizate si produse care se gasesc exclusiv pe piete din America sau Asia.

Ca organizare nu am multe de spus – locatie ultra centrala, moderna dar cu parfum istoric, sala corespunzatoare cu un set-up potrivit evenimentului. Mi s-ar fi parut insa potrivita includerea in pretul evenimentului si a unui coffee break.

Una peste alta machiajele mi s-au parut absolut superbe, atmosfera prietenoasa si relaxanta. Am inteles ca este in regula sa ai un stil personal dar si curaj si incredere in a incerca mereu ceva nou.

   

Cine este Renata Abdullaeva

2014 – Campioana Mondiala si medalie de aur la categoria „Machiaj de podium”, în cadrul Campionatului Mondial de Coafură.

2008, 2010, 2011 – Specializare în arta acuarelei – Ludmila Tarakanova (Rusia) multiplă campioană a Rusiei, medaliată cu argint la Campionatul Europei (2008), medaliată cu bronz – Campionatul lumii, antrenor si arbitru la concursuri internaţionale.

2009 – Specializare in machiajul de podium şi concurs, machiaj TV şi cinema, Marina Yanghildina (Rusia) – campioană absolută a lumii la machiaj.

2009 – Calificare pentru specialist în arta machiajului permanent, Centrul Internaţional de Machiaj Permanent din Moscova, Rusia.

2009 – Specializare machiaj de podium cu utilizarea Tehnicii Creionului – Taisia Vasilieva (Ucraina), arbitru de categorie internaţională, antrenor al echipei Ucrainei.

2008 – Specializare in tehnologia machiajului ’’fantezie”, Iulia Brili (Ukraina), argint campionatul lumii la machiaj, Grand-Prix campionatul Europei la machiaj.

2006 – Bazele tehnicii creionului- Natalya Naida (Ucraina), antrenor al echipei Ucrainei la make-up, arbitru certificat, maestru de clasă internaţională.