dorinte
Emotii

Dorințe

Visez la lucruri mari, frumoase și îndrăznețe și încerc să fac tot ce pot pentru ca aceste dorințe să devină realitate.

 

Aș vrea, din tot sufletul, să avem un an liniștit și normal, un an în care să ne putem împlini cât mai multe dintre dorințe, pentru că fiecare vis împlinit este o poartă deschisă către alte dorințe mari și frumoase.
Și totuși “esențele tari se țin în sticluțe mici”, nu-i așa? Sunt atât de multe bucurii mărunte pe lângă care trecem zilnic, fără să le observam dar care dau atât de multă savoare vieții. Sunt dorințe mici, pe care uneori uităm “să le dorim” dar care puse una lângă alta, ne fac clipele mai frumoase și mai împlinite.

 

Așadar mi-aș dori:
să zâmbesc mai mult și să văd mai multe zâmbete pe chipurile celor cu care îmi intersectez zilnic pașii;
să aleg o zi din săptămână în care să fac o faptă bună;
să mă bucur de fiecare rază de soare și fiecare zi să fie una însorită;
să învăț să mă iubesc mai mult, să mă prețuiesc și să-mi acord zilnic câteva clipe de răgaz, în care să mă bucur în tihnă de o relaxantă și parfumată baie caldă, de paginile unui captivant roman, de o comedie romantică sau un serial polițist;
să am mai multă încredere în mine și să mă încumet să conduc mai des, să-mi ofer șansa de a fi independentă și mai puternică;
să vad mai des partea plină a paharului, pentru că oricât ar fi de greu, știu că fiecare clipă a zilei îmi oferă șansa de a face noi alegeri și de a crea rezultate noi.

 

Și dincolo de toate, aș vrea să nu îmi mai fie teamă să fiu fericită, să nu îmi mai fie teamă să mă bucur de tot ce este frumos, să nu îmi mai fie teamă să cred în mine, să îmi dau voie să iubesc și să fiu iubită!