Interviu

Doamne de poveste…La o sueta cu…

Cautam doamne de poveste prin filme, prin carti, prin reviste? Va propun sa ne oprim putin din tumultul vietii si sa privim, cu atentie, in jurul nostru!
Cu siguranta, cel putin o data, vi s-a intamplat , ca intr-un anumit punct al vietii sa va intersectati pasii cu o doamna care v-a uimit prin frumusete, siguranta de sine si inteligenta. Recunoasteti, cu mana pe inima, ca ati simtit o admiratie puternica dar si o stare de invidie pozitiva si constructiva?
Sau poate ati intalnit o tanara si fermecatoare domnisoara aflata la inceput de drum ce se arunca in lupta vietii increzatoare si cu forte proaspete? Asa-i ca v-ati oprit pentru cateva clipe si purtand un mic zambet nostalgic pe buze, v-ati amintit de visurile ce va dadeau aripi si stralucire, cu doar cativa ani in urma?
„Femeia, eterna poveste”, un „personaj” complex atat prin felul de a fi cat si prin ceea ce a devenit in urma schimbarii vremurilor. Femeia emotiva, sensibila si in acelasi timp puternica si luptatoare. Femeia mama si sotie dar in egala masura, fiinta cu pasiuni personale si ambitii profesionale.
Sub titulatura „Doamne de poveste”, intentionez sa realizez o serie de interviuri (poate este cam pompos spus…vor fi mai degraba ca o discutie intre prietene) ce vor aduce in prim plan doamne cu o cariera impresionanta, cu o poveste de viata deosebita sau domnisoare aflate la inceputurile unei cariere promitatoare. Doamne si domnisoare remarcabile ce demonstreaza ca puterea, inteligenta si talentul pot exista intr-o combinatie perfect echilibrata cu frumusetea, eleganta, bunul gust si discretia.
Va invit, cu mare drag, ca in scurt timp sa ne intalnim la o sueta despre – frumusete in mai multe feluri!