makeup despre mine

Economist de profesie am iubit, inca din frageda copilarie, arta in toate formele ei – teatru, dans, literatura, muzica, pictura.

Dupa ani de experienta in marketing si comunicare am ales sa imi indrept pasii si pe un alt drum, diferit la prima vedere dar in esenta asemanator si la fel de fascinant. Cu aceeasi pasiune si perseverenta am hotarat sa incep o noua aventura in domeniul frumusetii.

In prezent sunt makeup artist, hairstylist, scriu articole despre frumusete dar si idei, pareri, ganduri despre lucruri si intamplari care ne imbogatesc sau care ne sunt experiente pline de invataminte.

Proiectul meu de suflet il reprezinta o serie de istorisiri ce se doresc a fi o radiografie a vietii…experiente si lectii utile, istorisiri pe care indraznesc sa le adun, cu sfiala, sub numele de carte digitala, visand la ziua in care ii voi rasfoi paginile mirosind inconfundabil a „proaspat scos de sub tipar”.

Nu sunt o persoana perfecta dar imi place sa fac lucrurile cat mai aproape de perfectiune! Ma las deseori stapanita de vise, de „ce ar fi daca..” dar incerc sa le „egalez” in realitatea imediata.
Iubesc natura pentru ca este singurul loc in care nu ma lovesc de „pereti” si „inchistare”.

Imi place sa comunic si nu doar sa vorbesc. Imi place sa cred ca fiecare om e o poveste unica si atunci incerc sa cunosc cat mai multe astfel de povesti.
Daca ar fi sa ma compar cu ceva m-as compara cu marea: uneori agitata, uneori calma dar in adancuri mereu in miscare.
Stiu ca lucrurile facute din si cu pasiune sigur impresioneaza pentru ca pastreaza in ele cate o bucatica din sufletul celui care le da viata.
Sanatatea inseamna frumusete. Un stil de viata sanatos, o ingrijire constanta, iubire si un spirit mereu tanar si pozitiv…pentru ca frumusetea adevarata vine din interior.

Scurt CV:

Colaborator Teatrul Odeon – machiaj si coafura

PR&Communication Director – Brand Support

Sales&Marketing – Howard Johnson Hotel

Marketing&PR Manager – Fun Sport Entertainment

Marketing Specialist – Ethos Supermarket Network

Sales&Marketing- Ramada North Hotel

Pregatire:

Masterclass Beautyone – machiaj si coafura mireasa

Masterclass Renata Abdullaeva – machiaj mireasa

Hairstyle: Atelierele ILBAH – curs coafor stilist

Make-up: Scoala de Make-up Melkior – specializare machiaj conventional

Curs PR-Relatii publice in afaceri – Academia Britanica de Afaceri si Comunicare

Curs Marketing Manager – Institutul Irecson

Curs Managementul Vanzarilor – Scoala de Studii Academice Postuniversitare de Management UPB

Academia de Sudii Economice