De moda veche
Cronici sociale

De moda veche…

Da, sunt de moda veche si ma mandresc cu asta!

Consider ca valoarea unui om consta in mintea, sufletul si faptele sale si nu in contul de la banca.

Sunt de moda veche pentru ca ii admir pe cei care stiu sa-si respecte parintii si pe cei in varsta, pe cei pentru care inca mai conteaza mesele de duminica petrecute in familie, pe cei care ajung sa isi vada copilul la serbarea de la sfarsit de an.

Sunt de moda veche pentru ca imi place sa comunic privind oamenii in ochi si nu butonand o tastatura.

Sunt de moda veche pentru ca imi place sa imi petrec serile alaturi de omul iubit si nu in vreo sedinta interminabila sau cu ochii in laptop sa termin o prezentare sau un proiect “urgent”.

Sunt de moda veche pentru ca ii respect pe cei din jurul meu si pretind sa fiu respectata, pentru ca nu imi place sa ma folosesc de “functie” pentru a urla si a ii jigni pe ceilalti.

Sunt de moda veche pentru ca nu sunt duplicitara, pentru ca am un caracter integru, pentru ca imi plac oamenii verticali, cu coloana vertebrala, care au principii si convingeri ferme pe care sunt dispusi sa le apere pana la capat.

Sunt de moda veche pentru ca admir oamenii cu o educatie solida si cu cei sapte ani de acasa, barbatii care stiu sa spuna un “sarut mana” si sa ofere o floare, femeile care stiu ce inseamna feminitatea, tinerii care nu uita ca a te da in spectacol in strada nu inseamna a fi cool.

Sunt de moda veche pentru ca nu consider ca distractie este egal cu muzica data la maxim si valuri de alcool. Sunt de moda veche pentru ca imi face placere sa vad o piesa de teatru, sa privesc cu mare drag un DVD cu scheciuri-le de alta data, sa ma cuibaresc intre perne cu o carte buna in mana.

Sunt de moda veche pentru ca apreciez eleganta unei haine si nu eticheta ei.

Sunt de moda veche pentru ca stiu ce inseamna bunul simt, stiu sa apreciez valoarea si educatia si imi plac lucrurile facute temeinic.

Da, sunt de moda veche si ma mandresc cu asta!