Clipe de viata perfect imperfecta! - Tolia Sireteanu
Emotii

Clipe de viață perfect imperfectă!

Probabil că sunt o visătoare fără leac pentru că întotdeauna mi-a plăcut să visez! Deseori, copil fiind, mă cocoțam în vârful patului și îmi lăsăm mintea să călătorească dincolo de stele, în lumi imaginare și sufletul mi se umplea de fericire deplină. Alteori, mă cuibăream în fotoliul cel mare din sufragerie, care mă cuprindea ocrotitor în brațele-i pufoase și pe aripi de carte, zburam în locuri fascinante, încărcate de magie și emoții profunde.  

Visez și astăzi, nepermis de mult poate ar spune unii. Visez la inimi pline de iubire, la armonie, echilibru și liniște, la toate cele bune ce îți așază pace în suflet, zâmbet pe chip și strălucire în privire.

Visurile se furișează mai întâi în inimă, îți îmbrățișează apoi sufletul și în final rămân doar năzuință sau au forța de a prinde aripi și a deveni realitate!

Din noianul visurilor mele, unul a avut curajul să se înalțe, să plutească fără teamă printre stele și acolo a întâlnit oameni buni, cu suflet minunat care l-au ajutat să prindă viață!

Astăzi îmi trăiesc visul de a ține propria carte în mâini, de a o răsfoi, de a îi simți inconfundabilul miros de proaspăt scos de sub tipar. Prima mea carte publicată „Clipe de viață perfect imperfectă!” – o serie de istorisiri despre alegeri, despre șanse, despre oameni, povești pline de învățăminte ce pornesc de la întâmplări reale.

Viața este un drum pe care îl străbatem prin soare sau prin furtuni, din poveste în poveste, iar noi înșine suntem personajele principale. Povestea este în fiecare dintre noi, așa că să ne aplecăm urechea și să ascultăm poveștile ce ne înconjoară, să ne lăsăm sufletul să viseze, să se bucure, să plângă, să caute răspunsuri la întrebări, să crească, să devină mai puternic!

Cele mai frumoase povești ale tuturor timpurilor sunt cele despre oameni simpli dar extraordinari, oameni care au descoperit cum să își găsească echilibrul, oameni care au înțeles că viața merită trăită și prețuită așa cum este ea, perfect de imperfectă!  

Clipe de viață perfect imperfectă!, o carte ce sper să vă aducă și vouă la fel de multă bucurie atunci când o citiți, cum mi-a adus mie când am scris-o!