Sa dam de veste

Cadouri cu farmec de sarbatoare

Pentru ca se apropie acea perioada din an incarcata de emotie si bucurie, Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, ne-a pregatit cateva surprize. Incepand cu luna noiembrie, sunt disponibile: serviciul gratuit de impachetare cadouri si achizitia cardurilor de cadouri.
Cardul Cadou Farmec este un beneficiu disponibil utilizatorilor platformei www.farmec.ro. Valoarea cardului variaza de la 50 la 999 lei, in functie de toate tipurile de venit, iar valabilitatea sa este de 6 luni, de la momentul emiterii sale in format electronic. Acesta poate fi utilizat pentru achizitia oricaror produse din portofoliul Farmec, la o singura comanda, este valabil doar in magazinul online si nu poate fi folosit pentru a achizitiona un alt card cadou.

Printre alte servicii si modificari comerciale aplicate in magazinul online al producatorului clujean de cosmetice se numara oferirea de transport gratuit in perioada Black Friday (16-22 noiembrie) pentru comenzile achitate online, indiferent de valoarea acestora precum si imbunatatirea programului de fidelitate pentru clientii online.
Conform noilor prevederi ale programului de fidelitate, valoarea reducerilor oferite consumatorilor a fost crescuta pana la 15%, pragul reducerilor fiind ridicat cu 5% fata de trimestrul anterior.
Pentru orice comanda de produse cosmetice plasata online, consumatorii beneficiaza de serviciul de impachetare si ambalare gratuita, transformand achizitia intr-un cadou perfect pentru cei dragi. Mai mult, cadoul poate fi insotit de o urare sau un mesaj aniversar.
Pentru a veni in intampinarea nevoilor consumatorilor, in mod special in perioada sarbatorilor de iarna, acest serviciu este disponibil si in offline, in cadrul retelei de magazine de brand Farmec si Gerovital.
Despre Farmec  S.A. Cluj-Napoca
Farmec S.A. Cluj-Napoca – cel mai mare producator de cosmetice cu capital 100% romanesc – ramane un brand emblema pentru Romania. Portofoliul companiei impresioneaza o lume intreaga prin produse moderne, concepute in laboratoare performante. Compania are certificare internaţionala GMP si comercializeaza produsele din portofoliu in aproximativ 30 tari.
In octombrie 2018, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate in Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara şi 16 magazine Gerovitalcare se gasesc in Cluj-Napoca, Bucuresti (3 magazine), Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Oradea şi Ramnicu Valcea.